31 Mac 2011

“happy moment!”


..hurm..baru bksmpatan nk update blog ni..huhu..seperti yg pnulis janjikan, pnulis akn share something kt smua..pejam celik, dah  msuk bln April skrg ni (final xlama lg!)..byk  gak la perkara yg blaku sepanjang tiga bulan ni..huhu..so, pnulis nk share la pa yg blaku spnjang pnulis berada kt uitm 3 bulan ni.. :)

1.      1. Modul Part 4! (bln FEBRUARI)
..kt uitm, modul adalah perkara yg pntg n wajib (kalo x wat, xleh grad!)..huhu..utk part 4 kali ni, modul pnulis ala2 expolarace gitu..bg pnulis modul part 4 paling bezt la cOs sblm ni, modul just dalam kls spt LDK, ceramah..dlm erti kata lain, SO BORED!..hehe.. :P
       Hurm...kalo suma nak tau, ini adalh first time group prmpuan n lelaki (E&F), bkerjasama dlm satu team..even lbh kurg 2 tahun berada 1 kelas, ktaorg still xrapat..huhu..xtau knp..tp, tu bkn persoalnnya.. :) spnjg modul, honestly pnulis gtau “group lelaki” btul2 take care la kat group prmpuan ni..huhu..ok la tu!
     Dlm modul ni, kami diberi tugasan di setiap 10 stesen..stiap stesen tu, akn ada tugasan yg msti wat..stiap stesen tu, byk gak perkara yg blaku..huhu..antaranya, kna menari (da yg mnari mcm nak terbang je)..hehe..pastu, kna nyanyi lagu 1 Malaysia beramai2..(mmg bez la tme tu, siap wat gaya lg)..then, kna  hdupkan api dgn 3 btg mancis je + nyanyi lagu “enjit2 semut” + kelilingi api yg dah d’hdupkan tu + wat gaya tgn mcm watak Usop “filem hantu kak limah balik kpg”..huhu..next, xtvt kayak..even bkayak ni, ktaorg lost n lambat sikit dr group lain pa2 pun ktaorg hepy!..(ni adalah sbhgn tugasan yg ktaorg kna wat!)
      Even group pnulis x menang, at least ktaorg dpt gak top ten..hehe..tp, lps je abs modul ni mmg pnat la..balik je bilik, pnulis terus tdo..hehe..pastu bgn je keesokkannya, bdn + kaki sakit..mna x sakit, before modul tu x wat warming up dlu, trus lari je..hehe..
Pa2 pun, wpun x mnang, yg pntg “HAPPY”!..
~Group ktaorg digelar group “MERAH”, cOs hampir smua yg pakai baju merah..huhu..even ktaorg pnat, smpat gak pose!..huhu..

              ..tgh tgu tme mkn + pyampaian hadiah..

               ..siswi apd4el & apd4fl(muka kpenatan!)..


               ..us!..muka hepy abs je modul!..hehe




1.       2.Splash game!..

..splash game ni blaku dlm bulan februari gak..huhu..splash game ni adalh smpena karnival dahlia..huhu..rsanya ni first tme pnulis join xtvt bsukan kat kolej (xsuka bsukan!)hehe..
Byk gak la xtvt yg pnulis join..yuran just seringgit je stiap pmainan..ok la tu, kn!..kbykan pmainan yg pnulis join  adalah dlm group..member pnulis sapa lg kalo bkn, SITI NURSYAZWANI (wani), NURHANIS SYAZLIA (hanis) & NURUL SYAZANA (zana)..huhu..walaupun SYAZA & SALMA xde, ktaorg stil bhubung lg..huhu (rndu kat diaorg!)..huhu
..just 2  game yg pnulis ikut, & dua2 game yg pnulis join tu “MENANG”..hehe..mula2 decide nak main satu game je, tp bla tgk mcm best je game, pnulis pun nak main lg..hehe..kalo leh, nak main smua game, tp dah pnuh.. :(
Huhu..best gak xtvt beriadah ni..kalox, msti pnulis just terperap dlm bilik je..hehe..hopefully, next sem ada lg la karnival dahlia ni.. :)


             ..ni la hadiah yg pnulis dpt..huhu.. :)
 
p/s: tgu smbungannya ek..(mcm drama la plak)..hehe :)

21 Mac 2011

busy gler!

..baru b'ksmpatan nk jenguk blog ni..dh lama x update ni..sbb pnulis busy sjak akhr2 ni..huhu~
hurm..pnulis xde idea nk tulis pa ni..insyaAllah, da msa pnulis akn coret pa2 kt cni ek..
smpai cni je dlu.. :)